top of page

Planned Learning

Cursusplanning made

surprisingly simple

Planned Learning
Planned Learning, online planning

Als opleider ben je bezig met nieuwe ontwikkelingen in 'leren'. Wij zijn bezig met de nieuwste ontwikkelingen in het plannen van cursussen. We geloven in zelforganisatie van iedere rol in het planproces: van planner, deelnemer en docent. Zodat jij je kan bezig houden met de inhoud.

 

Onze cursussoftware is een online oplossing, heeft als kern slimmer plannen en communiceren en is speciaal toegesneden op het proces van opleiders.  Onze ambitie is dat we Planned Learning altijd ‘op maat’ op jullie proces laten aansluiten. Planned Learning faciliteert het gehele cursusplanning proces: van inschrijving, plannen, communiceren tot facturering. Op je computer, Ipad of smartphone.

Planned Learning werkt eenvoudig: 

 

  • foutloos en efficient plannen

  • geen gedoe met verschillende Excel lijsten

  • het hele planproces in 1 systeem 

  • snel en automatisch communiceren

  • door stuurinformatie beter beslissen

  • klanten inzicht geven in hun opleidingen

  • klantgericht incompany cursussen

  • meer tijd voor deelnemers

  • docenten plannen zichzelf in

Kies voor meer efficiëntie en werkplezier met de cursussoftware van Planned Learning!

 

Ten eerste omdat je er makkelijk en effectief een opleiding mee kunt inplannen. Ten tweede omdat je regie krijgt over de cursusplanning. En tot slot omdat het je helpt te groeien en professionaliseren.

Hoe het werkt

Online plannen en communiceren
Plug & Play of Learning +

 

Planned Learning heeft een Plug & Play oplossing met daarbinnen verschillende keuzemogelijkheden voor een aantrekkelijk tarief. Je bent snel aangesloten en door de gebruikersfilmpjes en handleiding kun je meteen aan de slag. Deze variant is bij uitstek geschikt voor kleine opleidingsinstituten of startende partijen. Voor prijzen neem je contact met ons op via het contactformulier. We sturen je dan onze tarieven toe.

 

Grotere opleiders of opleiders met een specifiek opleidingsproces kiezen voor de Learning + variant. Bij deze variant is het mogelijk om maatwerkfunctionaliteiten 'aan de randen' van de standaard te bouwen. Zo profiteer je van de standaard met ruimte voor eigen aanpassingen. Voor prijzen neem je contact met ons op en bepalen we in een gesprek de maatwerkeisen en de prijs. 

bottom of page