top of page

Paringsdans

15/11/2016

 

Begin volgend jaar vinden de landelijke verkiezingen weer plaats en starten de campagnes van de verschillende partijen. Verkiezingsprogramma’s worden in een nieuw jasje gegoten en de lijsttrekkers schuiven aan bij DWDD tot RTL Boulevard.Net als vier jaar geleden lonken enkele partijen naar samenwerking. Zo hint Samson  op samenwerking met GroenLinks en doet Klaver juist weer een kleine toenadering naar de SP.  Een kleine paringsdans..

Als een boomerang..

05/04/2016

 

We zaten bij elkaar om een besluit te nemen.  Eerst hadden we een verkenning gedaan, demo’s bekeken en de mogelijkheden goed doorlopen. En nu waren we zover: een besluit. Want inmiddels lukt het ons nauwelijks meer relatiebeheer en sales in Excel te doen. Als groeiend bedrijf stappen we eindelijk over naar een professioneel CRM systeem.

"Hier & nu"

15/02/2016

 

Waar ik een cursus voor zou moet volgen, dat gaat mijn 10 jarige dochter van nature fantastisch af: leven in het moment. Zij heeft geen mindfulness, yoga of meditatie nodig gehad om in het hier en nu te zijn.

Eerste kerstdag: jouw familie of de mijne?

17/12/2015

 

Na jaren als adviseur en programmamanager op het gebied van opleidingen te hebben gewerkt, was de overstap naar ‘planningssoftware’ wel even wennen. Een omschakeling voor mijn omgeving. “Jij? Een eigen softwarebedrijf?” “In planning?” Inmiddels zijn zowel zij als ik er helemaal aan gewend. 

It's part of the game..

12/11/2015

 

Je hebt een eigen bedrijf en dan zijn er altijd taken die minder leuk zijn maar er wel bijhoren. In mijn geval zijn dat de bonnetjes, boekhouding en begroting. Inmiddels heb ik een structuur gevonden die werkt. Maar dat heeft even geduurd…

Controle? Nee.. Regie!

15/09/2015

 

Marian heeft alles onder controle als we bij haar zitten.  Een uitgebreide jaarplanning in Excel met vier verschillende tabbladen, de mails naar deelnemers gearchiveerd in outlook en een kleine database in Access waar ze informatie over klanten bijhoudt.

Zo mooi kan eenvoud zijn

03/08/2015

 

De vakanties zijn begonnen en tijd om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Dat gaat niet zonder slag of stoot want eerst moeten de koffers worden gepakt, de hond naar het pension, de waterschoenen van de kinderen gezocht, die lagen toch altijd op zolder, hoe kunnen die nu verdwijnen? Kortom: eerst nog even de stress voordat je kan loslaten en de ontspanning kan voelen.

bottom of page