top of page

Planned Magic

Works Beautifully

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

U inschrijving is ontvangen

It's part of the game..


Je hebt een eigen bedrijf en dan zijn er altijd taken die minder leuk zijn maar er wel bijhoren. In mijn geval zijn dat de bonnetjes, boekhouding en begroting. Inmiddels heb ik een structuur gevonden die werkt. Maar dat heeft even geduurd…

In gesprek met een opleider verzuchtte de eigenaar: “Ik kom er steeds meer achter dat de kern van onze organisatie –naast het opleiden van mensen- het plannen is.”

En dat is niet de eerste keer dat ik dit hoorde. Er komt heel wat bij kijken om een goede inhoudelijke training/cursus te verzorgen. En daar had ook hij toen hij het bedrijf startte niet op ingetekend, en toch is het ‘’part of the game".

Cursusdata plannen, deelnemers moeten zich makkelijk kunnen inschrijven, docenten moeten beschikbaar zijn, cursusmateriaal verspreiden, bevestigingen mailen, facturen versturen, locatie boeken, presentielijsten vullen, certificaten printen enzovoort.

Een goede cursusadministratie en planning wordt naarmate je organisatie groeit steeds belangrijker. Een cursist verwacht naast een interessante opleiding tegenwoordig ook een digitale inschrijfroute, online te kunnen betalen en een soepele gang van zaken.

De verzuchting van de eigenaar kan ik me levendig voorstellen, want het liefst ben je bezig met de inhoud van je opleidingen, nieuwe trends in didactiek of het vak waarin je doceert. Zoals ik ook liever bezig ben met innovatie in ons planmodel of nieuwe klanten helpen met hun planproces dan met de boehhouding.

Wat is het dan heerlijk als je planning op de rit is en je daar niet teveel aandacht aan hoeft te besteden. Als je weet dat de basis goed is. Ik heb inmiddels een goed boekhoudpakket en daardoor meer inzicht in stand van zaken en de toekomstige ontwikkelingen. Wat een rust en wat fijn om dit onder controle te hebben!

Kunnen wij jou helpen om dit met je planning te bereiken?


Recente berichten
Archief
Tags
No tags yet.
bottom of page